Upplev golf i Italien – boka en resa idag

Golfsäsongen är relativt kort i stora delar av Sverige. Även fast det går att spela golf på vissa ställen under vintern är det inte särskilt roligt att vara ute på golfbanan när det endast är några plusgrader.

I en del länder går det att spela golf året om. Med ett sådant klimat brukar golfbanorna vara otroligt fina, så det spelar ingen roll när på året du väljer att åka dit. I Italien kan du exempelvis spela närsomhelst på året. Om du är sugen på en golfresa till Italien är det bara ett klick bort.

I norra Italien erbjuds riktigt fina golfbanor. Det är ofta svåra banor, men kvaliteten på dem är utomordentliga. Är du sugen på att åka söderut finns det ännu fler alternativ att välja bland och här är det också ett behagligt klimat under höst, vinter och vår.

Andra länder som vi gärna åker till på golfresa

USA, Australien och Asien är även de populära resmål för den hängivna golfaren. Det kommer dock att kosta lite mer, men upplevelsen kommer säkerligen att vara helt fantastisk. Men oavsett om du väljer Italien eller något annat land för golf kommer du att få en rolig resa med sol och golf.