Golf på sommaren – Hockey på vintern

När sommaren är över och vädret förändras, kan det vara svårt att hålla igång med golfspelandet. Då kan det vara bra att ha en annan aktivitet att sysselsätta sig med. Sveriges varierande klimat är perfekt för den som vill ha det bästa världar. Golf och ishockey verkar för många gå hand i hand. Så varför inte plocka fram hockeyklubban när det är dags att ställa undan golfklubban för säsongen.

Ishockey

Sporten ishockey blev snabbt populärt när det kom till Sverige på 1920-talet. Kanske beror det just på att klimatet är som klippt och skuret för hockeyspelande. I modern tid är Sverige ett av länderna mest flest antal aktiva utövare mycket på grund av att det finns en stor tillgång till hockeyrinkar samt olika lag. Till skillnad från golf kräver dock hockeyn lite mer när det kommer till utrustning. Även om golfare även de kan införskaffa sig en mängd produkter. Risken för skador är större inom hockeyn och det är viktigt att ha skyddande utrustning. Skaffa dig det du behöver på hockeystore.se. Allt från hjälm och axelskydd till skridskor såväl som klubba. Med bra produkter är det enklare att fokusera på spelet samt bli inte förvånad om kvaliteten på din utrustning har en påverkan på din egna spelkvalitet.

 

Golf

Om golf är en ny sport för dig eller om du känner någon som är sugen att testa så är den gamla skrönan om att golf skall vara tilltillgängligt oftast inte sant. Det är billigt att hitta begagnad bra utrustning online så slipper du ruinera dig av nyfikenhet. Ta hjälp så att du köper rätt utrustning och lägg en slant på en bra väska så att du slipper slita ut din när du ska bära din utrustning. Många golfklubbar har bra erbjudanden på prova-på-kurser och nybörjarkurser så att du slipper göra dumma misstag. Det finns många skrivna- och oskrivna regler inom golfen som du behöver se till att lära dig, men när du väl lärt dig dessa så möts du av en fin gemenskap och en njutningsfull upplevelse.