Golf på sommaren – Hockey på vintern

När sommaren är över och vädret förändras, kan det vara svårt att hålla igång med golfspelandet. Då kan det vara bra att ha en annan aktivitet att sysselsätta sig med. Sveriges varierande klimat är perfekt för den som vill ha det bästa världar. Golf och ishockey verkar för många gå hand i hand. Så varför inte plocka fram hockeyklubban när det är dags att ställa undan golfklubban för säsongen.

Ishockey

Sporten ishockey blev snabbt populärt när det kom till Sverige på 1920-talet. Kanske beror det just på att klimatet är som klippt och skuret för hockeyspelande. I modern tid är Sverige ett av länderna mest flest antal aktiva utövare mycket på grund av att det finns en stor tillgång till hockeyrinkar samt olika lag.

Till skillnad från golf kräver dock hockeyn lite mer när det kommer till utrustning. Även om golfare även de kan införskaffa sig en mängd produkter. Risken för skador är större inom hockeyn och det är viktigt att ha skyddande utrustning. Skaffa dig det du behöver på hockeystore.se. Allt från hjälm och axelskydd till skridskor såväl som klubba. Med bra produkter är det enklare att fokusera på spelet samt bli inte förvånad om kvaliteten på din utrustning har en påverkan på din egna spelkvalitet.